/

2016-12-09

Blog tvrtke – 5 razloga zašto ga se isplati voditi

blog firmowy

Blog tvrtke jedan je od najučinkovitijih i najjeftinijih načina promocije na internetu. Prepun korisnih i redovito ažuriranih sadržaja privlači korisnike interneta i potiče ih da se upoznaju s ponudom na web stranici. Predstavljamo najvažnije razloge zašto se isplati početi pisati blog tvrtke ili ga naručiti interaktivnoj agenciji.

  1. Informacijski alat

Blog tvrtke na web stranici je prije svega odličan izvor informacija o novim proizvodima u ponudi i promjenama u tvrtki. Kada opisujete nove proizvode i usluge na svom blogu, također je vrijedno dopustiti korisnicima da ih kontinuirano komentiraju. Na temelju prikupljenih mišljenja tvrtke mogu kreirati ponude koje zadovoljavaju potrebe i očekivanja kupaca.

  1. Izgradnja odnosa

Izrada web stranica osim što predstavlja samu ponudu, omogućuje tvrtkama da svoje vrijednosti prezentiraju potencijalnim kupcima. Blog tvrtke također je izvrstan prostor naweb stranici koji pomaže primatelju odagnati sve nedoumice i uvjeriti ga da iskoristi ponudu, a istovremeno izraziti briga tvrtke za dobrobit kupca.

  1. Povećanje autoriteta

Sadržajni članci na web stranici tvrtke izvrstan su alat za stvaranje njezinih kompetencija i imidža. Objavljivanjem vrijednih vodiča u obliku tekstova ili videa i pomaganjem korisnicima web stranica u rješavanju njihovih problema, tvrtke se pozicioniraju kao stručnjaci u određenoj industriji. Biti autoritet, zauzvrat, znači veće povjerenje i povećan kredibilitet u očima kupaca.

  1. Bolje pozicioniranje

Čestim dodavanjem SEOoptimiziranih objava na vašuweb stranicumožete povećati njezinu vidljivost na webu. Odavno je poznato da će tražilice vjerojatnije redovito prikazivati ​​web stranice s novim sadržajem. Osim toga, što jevišapozicija web straniceu tražilici, to brže korisnik interneta koji unese određenu frazu može pronaćiblog tvrtke.

  1. Dobijanje novih veza

Ovo nije kraj – tvrtke koje implementiraju gore navedene pretpostavke na svojim web stranicama mogu računati na to da će s vremenom sadržaj koji objavljuju dijeliti među ostalim korisnicima mreže. Čitatelji kojima su upisi na blogu korisni mogu podijeliti poveznice na njih, primjerice na društvenim medijima. Ovo je najlakši način da doprete do veće grupe kupaca.