Turistički marketing

light blue neon sign lights up the jungle environment

Promocija turističkih usluga u Hrvatskoj

Od malog apartmana do velikih hotela – nije važna veličina, bitne su želje i predanost!

Sveobuhvatno podupiremo područje turizma, pružajući čvrstu sliku za posjetitelje: web stranica s mogućnošću obavljanja rezervacija, profesionalne foto sesije interijera i nekretnine (također slike s drona) ili finalno vlastite reklamne gadžete. Sve na jednom mjestu, da se vam taj proces olakša!

Online rezervacija

Ograničite provizije turističkih portala, izradite vlastitu web stranicu s mogućnošću izravne rezervacije smještajnih kapaciteta. To nije samo olakšica i smanjenje troškova, nego i bolja slika za turiste!

Foto sesija

Kupujemo ono što vidimo! Fotografije su ključ uspjeha. Snimamo slike cijelog objekta: soba, detalja, pa čak i zračne sesije pomoću drona. Sve da povećate svoj profit i popunjenost tijekom sezone!

Društveni mediji

Važno je ostati u kontaktu s klijentima, jer zahvaljujući tome oni se nas stalno sjećaju. Vrijedi kontinuirano pokazivati promjene objekta, nuditi promotivne ponude ili ulaziti u razgovoree, to će se s vremenom pretvoriti u stalni razvoj tvrtke!

Oglas objekta

Maecenas sit amet tellut consectetur elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo nibh tellus adipiscing.

Vaš objekt zaslužuje najbolju reklamu

Zatraži besplatnu ponudu za promociju turizma!