O nama

Dašak svježeg zraka za vaš posao!

Poslujemo već više od 10 godina diljem Europe!

Bura je vjetar koji zna svaki Hrvat, a njezin utjecaj na naše živote je nezanemariv. Brzo i učinkovito, utječe na sve – tako i na naše postupke!

Tvrtka je osnovana 2013. godine i od samog početka podržava kupce u svakoj fazi poslovanja tvrtke, u svakoj zemlji Europe. U početku smo se usredotočili na sveobuhvatnom kreiranju web stranica i vođenju tvrtkinih fan stranica. Osim toga, od početka našeg postojanja razvijamo strategije oglašavanja na Facebooku ili preko Google Ads. Tijekom tog vremena stekli smo mnoga iskustva, koja sada rado koristimo, podržavajući naše klijente u osvajanju novih tržišta.

Neon Ring Pink Blue Abstract background Ai generated image

10+

godina iskustva

450+

klijenata iz cijelog svijeta

2,2 mln

Euro uloženih u oglašavanje
Letter X - colorful glowing Neon alphabet With Ai generated image

Vođenje Facebooka

ili drugih društvenih mreža kao što su Instagram, LinkedIn ili Twitter specijalitet je naše tvrtke. Bavimo se moderiranjem, kreiranjem originalnih i kreativnih sadržaja, kao i dizajnom grafike i traženjem odgovarajućih fotografija. Podržavamo također pisanje tekstova za web stranice, uređivanje blogova tvrtke ili vijesti na web stranici, pisanje informativnih članaka i reklamnih brošura. Ukratko, možemo učiniti za vas sve što povećava prepoznatljivost tvrtke.

Sve na jednom mjestu.

Naš cilj je pružiti sveobuhvatne usluge tvrtkama u području internetskog marketinga, bez obzira na to u kojoj je fazi razvoja tvrtka. Bavimo se i malim i velikim tvrtkama – zahvaljujući tome stječemo širok raspon iskustava koja možemo iskoristiti u svom radu. Svoj rad započinjemo izradom detaljne strategije, zahvaljujući kojoj znamo na što obratiti pažnju i kako povećati prepoznatljivost vaše tvrtke.

Point on smartphone with gps navigator icon. technology background Ai generated image

SUTRA može biti danas!

Samo to da čitate ovaj tekst znači da ste suočeni s izborom partnera u vašem poslu.

Ne odugovlačite, ne odgađajte, ne razmišljajte. Ne dopustite razočaranje.
Napišite što mislite i gdje želite početi. Jamčimo da ćemo naći najbolje rješenje, koje će u potpunosti ispuniti vaša očekivanja! Kontaktirajte nas već danas!

OVE TVRTKE NAM VJERUJU

Korak po korak

Dostupni smo u svakoj fazi postojanja vaše tvrtke – od izmišljanja privlačnog imena do pozicioniranja na prvim stranicama tražilica!

01 IDEJA

Sve počinje s njom! Ponekad jedna misao ili ideja može pokrenuti velike projekte. Razmišljate li o nečem privlačnom? Imate li uvodni nacrt dizajna logotipa u glavi ili tražite nekoga tko će vizualizirati vašu viziju? Veselimo se vašim prijedlozima! Mi smo ovdje da ostvarimo prvu ideju. Samo se nam obratite, pa ćemo zajedno stvoriti marketinšku strategiju prepunu dobrih ideja, zahvaljujući kojoj vaša tvrtka se pokaže na tržištu s najbolje strane i koja godinama bude vaš prepoznatljiv znak!

02 WEB STRANICA

Responzivna web stranica je vaša online posjetnica i istovremeno odrednica profesionalnosti. Web stranica prilagođena mobilnim uređajima i računalima omogućuje besplatno predstavljanje ponude, akviziciju kupaca i razvoj poslovanja. Iskoristite to kako biste se pokazali na Internetu na najbolji mogući način i da ne zaostanete za konkurencijom!

03 POZICIJA

Web stranica je nešto s čime se vrijedi pohvaliti! Dobro je također pobrinuti se o tome da se ona pojavi u prvim rezultatima pretraživanja. Nije to lako postići i zbog toga vrijedi povjeriti ovaj zadatak profesionalcima. Mi ćemo odabrati optimalne ključne riječi, analizirati aktivnosti konkurencije i pozicionirati vašu web stranicu na prvim Google rezultatima!

04 DRUŠTVENI MEDIJI

Na društvenim mrežama ima već više od dvije milijarde korisnika. Vrijedi iskoristiti taj potencijal i pridružiti se mreži zajedno s tvrtkom kako bi se povećale mogućnosti oglašavanja. Ako ne znate „što i kako” i tražite moderatora koji će se pobrinuti o profilu vaše tvrtke – ovdje smo! Kreirat ćemo zanimljiv sadržaj koji će biti osnova za promociju vašeg poslovanja. Samo nam pišite!

05 REKLAMNA KAMPANJA

Kreativne mailing kampanje ili aktivnosti u Google Ads su osnove dobrog oglašavanja. Ponekad „dobro” nije dovoljno! Video kampanje na YouTubeu? Nema problema. Namjenski bilteni? Za nas je to svakidašnji kruh. Radit ćemo tamo gdje je to potrebno! Mi ćemo odabrati reklamnu kampanju primjerenu za vašu tvrtku i stvoriti prostor za kontakt s vašim klijentima.

Privlačimo klijente

Točnije, privlačimo kupce na vašu ponudu.

Saznajte što imamo za ponuditi – to ne košta ništa. Čekamo mi, čekaju kupci. Konkurencija ne čeka.