Online oglašavanje

Light bulb with neon lights, abstract glowing background, digital illustration, Ai generated image

Profitabilne reklamne kampanje

Poslovanje pogonjeno oglašavanjem ubrzava kao projektil! Veća vidljivost znači više kupaca, a to je više prihoda. Najvažnija stvar je primjereni

izbor alata za oglašavanje.

Postoji mnogo vrsta i ne morate ih sve znati. Dovoljno je da znate što želite postići, a mi ćemo pronaći način za to. Djeluje jednostavno i jest jednostavno. Odlučite sami – želite li ostati na istom mjestu ili želite učiniti korak naprijed?

Imamo više mogućnosti da vaše poslovanje učinimo profitabilnijim.
Na vama je želite li ih iskoristiti i osjetiti povećan priljev novih kupaca. Ne znate što odabrati? Evo nekoliko naših prijedloga!

Google Ads kampanje

Najbrži način kako doći do vrha Googleove liste pretraživanja. Pravi izbor ključnih riječi, oblika oglašavanja i njegovih postavki brzo će donijeti rezultate – i smanjiti troškove!

Facebook kampanje

Opsežan Facebookov mehanizam oglašavanja omogućuje precizno prilagođavanje vrste reklame konkretnoj vrsti korisnika, bez obzira da li vam je stalo do leadova, promidžbe ili povećanja broja posjeta na stranici!

Remarketing kampanje

Čak 75 % potrošača ne odluči se kupiti proizvod ili uslugu prilikom prvog posjeta web stranici. Potrudite se da se vrate!

Merchant Center

Namjensko Googleovo rješenje za oglašavanje za web trgovine e-commerce. Prodajte proizvode direktno u tražilici, čak i prije prvog posjeta vaše web stranice!

YouTube kampanje

Promovirajte svoje poslovanje na najbrže rastućem kanalu na webu u obliku atraktivnih videozapisa. Prilagodite svoje korisnike i povećajte prepoznatljivost brenda.

Kampanje e-pošte

Najjeftiniji način kako doći do kupaca. Pobrinite se za svoju sliku, pošaljite ideje i rješenja koja će uvjeriti kupce da su vaši proizvode ili usluge upravo to što traže.

Stvaramo reklamne doživljaje

Pokažite se stotinama tisuća potencijalnih kupaca, mi ćemo im olakšati da vas nađu. Izađite ispred njih prije nego to učini konkurencija.

Želimo da budete vidljivi. I uspješni.

Mogućnosti ima bezbroj i rado ćemo vam reći koje mogu biti najučinkovitije za vas.

Rezultati postignuti s preciznošću

Vaše potrebe.

Razmislite o tome do čega vam je najviše stalo. Što želite postići? Povećati prodaju proizvoda u trgovini, ili možda uopće početi? Dobiti nove kontakte (leadove)? Učiniti da vaša marka bude vidljivija na Internetu? Promicati događaje na Facebooku? Vi odredite cilj, a mi ćemo ga ostvariti! To je najvažnija stvar – to je ključ, prema kojem se osmišljavaju kampanje. Zato je tako važno odabrati pravi cilj i usmjeriti cijelu akciju prema njemu.

Profitabilna reklamna kampanja.

Oglasi se moraju vratiti – u roku od mjesec dana, u tromjesečju ili u nekoliko godina nastali troškovi trebali bi donijeti zaradu. Odabirom reklame odgovarajuće vrste ćete moći postići željene rezultate.

Predana ciljana skupina

Teško je govoriti o uspješnom oglašavanju bez određivanja ciljane skupine korisnika. Detaljno određivanje korisnika oglašivačke kampanje povećava njezinu učinkovitost, a time se smanjuju troškovi. Što više, upoznajemo vašeg klijenta i njegove potrebe, bolje im se prilagođavamo! Doznat ćemo tko je on, što voli, što traži i koji od vaših proizvoda bi ga mogao zanimati. To je samo vrh ledenog brijega, ali iznimno je važan – zahvaljujući tome možete planirati daljnje akcije. Nijedna reklamna kampanja ne može se pokrenuti bez stvaranja profila korisnika! Ako to nikad prije niste radili, ne brinite – mi smo stručnjaci, napravit ćemo to za vas.

Sadržaj koji zarađuje

Pravilan izbor vrste oglas i skupine korisnika neće pomoći ako njegov sadržaj neće biti zanimljiv. Format poruke, obavijest i prepoznatljiva grafika, to su osnovne stvari koje mogu privući pažnju vašeg klijenta! Znamo kako se radi učinkovit i zanimljiv copywriting. Potrudit ćemo se da se vaš sadržaj izdvaja od konkurencije. Naravno, važna je ne samo jezična kvaliteta, nego i pitanje prilagođavanja stila korisniku. Znamo kako pisati fleksibilno, zahvaljujući čemu lako možemo prilagoditi sadržaj očekivanjima potencijalnog korisnika. Uvjerite se sami!

Sve niži troškovi

Zvuči nevjerojatno, ali istina je – što je dulje oglas vidljiv, to se smanjuje trošak njegove objave. Sve zahvaljujući optimizaciji oglasa, tj. prilagođavanju oblika oglasa korisniku, tako da se postignu najbolji rezultati za najnižu cijenu!

Brojevi ne lažu!

Više od 19 milijuna jedinstvenih korisnika, gotovo milijardu pregleda!

To je stvarno mnogo ljudi koji traže proizvode, usluge, savjete i tisuću drugih stvari. Možda su tražili vas.