/

2018-01-08

Fanpage tvrtke od nule

responsywne strony internetowe poznań

U vremenima goleme tržišne konkurencije, posjedovanje stranice obožavatelja tvrtke nužno je za mnoge industrije. Izrada profesionalne web stranice nedvojbeno je jedan od ključnih elemenata mrežnih marketinških aktivnosti. Omogućuje vam da dođete do potencijalnih kupaca i steknete njihovu lojalnost. Pogledajte kako izraditi posjetnicu na Facebooku!korak po korak

  1. Privatni račun

Izrada fan stranice se vrši pomoću privatnog računa. U slučaju tvrtke, to može biti račun njenog vlasnika ili upravitelja, koji će u budućnosti drugim osobama dodijeliti prava za administriranje web stranice. Nakon što se prijavite na svoj račun, jednostavno kliknite na strelicu u gornjem desnom kutu ekrana i nakon proširenja popisa odaberite Kreiraj web stranicu.

  1. Postavljanje stranice obožavatelja

U sljedećem koraku potrebno je naznačiti vrstu djelatnosti. Kod tvrtki se najčešće bira kategorija Tvrtka, organizacija ili institucija. Nakon što unesete naziv, samo kliknite Početak. Od sada imamo fan stranicu tvrtke. Za potpunu konfiguraciju web stranice potrebno je pružiti razne informacije korisne korisnicima.

  1. Dodatne informacije

U ovoj fazi možemo detaljnije opisati poslovni profil tvrtke, dodati adresu web stranice ili postaviti profilnu sliku – u slučaju tvrtki to je obično logo. Kako biste olakšali korištenje fanpagea, u sljedećem koraku vrijedi koristiti opciju Dodaj u favorite. Sljedeći korak je pružanje informacija o publici web stranice, posebice njihovoj lokaciji, dobi, spolu i interesima. Zahvaljujući tome, web stranica će doći do ljudi koji su stvarno zainteresirani za tvrtku.