Web stranice

Metaverse digital world cyber space 3D rendering background, neon colorful global world in cyber space, future energy power technology and internet connection concept Ai generated image

Web dizajn

Profitabilniji. Inovativan. Bezvremenski.

Atraktivan izgled stranice nije dovoljan za pokretanje vašeg poslovanja godinama. Potrebno je još mnogo toga: prilagodbe mobilnim uređajima i fokusiranost na upotrebljivost i funkcionalnost web stranice. Zajedno ćemo pobuditi interes, koji će uroditi povećanim brojem kupaca.

Pobrinimo se o ambijentu.

Ambijent u kojem vaš klijent pregledava nove sadržaje, proizvode ili usluge sa zanimanjem. Ozračje koje pogoduje prodaji. Ozračje koje će utjecati na prihode vaše tvrtke.

Slika koju zaslužujete

Želite li biti zapamćeni?

Privlačan naziv domene je temelj za pamćenje i preporučivanje web adrese. To je stvarno važno! Želimo vam pomoći u tome.

Brz povrat ulaganja.

Mudro raspoređeni izbornici i ostali elementi na web stranici će natjerati korisnike da počnu poduzimati točno ove radnje koje mi očekujemo. Dobra arhitektura znači brzi povrat ulaganja. Jednostavno.

Računalo. Tablet. Telefon.

Web stranica mora izgledati dobro u svakom pogledu – mora biti responzivna, odnosno prilagođavati se svakom mogućem uređaju korisnika. Ne smijemo zanemariti nijednog klijenta.

Imate li se čega bojati?

U najboljem slučaju, povećanja broja kupaca! Iako, iskreno govoreći, to je razlog za radost, a ne bojazan. A kada je riječ o mogućim nemirima koji se odnose na izradu web stranice – nemojte se ničega bojati. Pomažemo u izradi tekstova, izboru grafike i u administrativnim aktivnostima. Sve što trebate vi učiniti je donijeti odluku.

Ovdje smo da pomognemo.

Volimo dugotrajne odnose baš kao i naši klijenti. Nakon što je posao završen, mi smo još uvijek vam na raspolaganju, da implementiramo nove elemente, da vam pomognemo u pisanju bloga ili u upravljanju web stranicom. Dopustite mi da vam pomognemo.

Uklonili smo sve granice!

Treba da bude dobro. Vrlo dobro. Zbog toga ne primjenjujemo ograničenja na broj ispravaka na web stranici. Bitan nam je uspjeh i zadovoljstvo vaše i vašeg klijenta.

Poklon za dobar dan!

Uostalom – zašto da ne?
Na početku suradnje ćemo vam pokloniti 4 ključna alata, zahvaljujući kojima ćete moći pokrenuti svoje poslovanje brže i udobnije!

Google Analytics
Pratite statistike stranice i ponašanje korisnika.
Facebook fanpage
Mi ćemo kreirati račun na FB i objavit ćemo tamo sadržaj koji je usklađen s www.
Hosting
Prva godina hostinga za web stranice i e-poštu besplatno.
Procjena SEO statusa
Analiza i vrednovanje pozicioniranja vaše web stranice.

Spektar je širok

Ne volimo ograničenja. Volimo izazove.

Aktivni smo u svakoj sferi dizajna web stranica, kako u smislu grafičkog dizajna, tako i u pogledu web razvoja. Rezultat mora pružati zadovoljstvo, iznenađivati i zarađivati.

Web stranice

Ovo je najbolji način predstavljanja tvrtke i njezine ponude. Brojne podstranice, obrasci, karte ili banneri mogu se prilagoditi vašoj struci.

Internet trgovine

Započnite svoju avanturu s E-trgovinom i počnite prodavati online. Jednostavano, udobno, bez nepotrebnih formalnosti i dugoročnih ugovora.

Blogovi

Za ljubitelje pisanja, kao i za tvrtke koje žele promicati svoje proizvode kroz profesionalne članke.

Landing Page

Povećajte konverziju s odredišnim stranicama – to je najbolji način za osvajanje kupaca za određeni proizvod ili uslugu.

Više mogućnosti

Izrađujemo web stranice, ali znamo također kako se s njima nositi. Sveobuhvatna usluga, od A do Z, da vam bude ugodnije.

Želite li početi s pozicioniranjem stranice? Prvo uredite i prilagodite kod stranice za SEO! U sklopu usluge vršimo analizu stranice, provjeravamo tagove, atribute, opise i druge komponente. To je pola uspjeha učinkovite SEO optimizacije!

Audit internetske stranice nije ništa drugo nego pristupanje istoj s korisnikove strane – npr. koliko mu je vremena potrebno da nađe ono što je tražio, može li se lako navigirati web stranicom ili je korištenje internetske stranice podjednako lako na stolnim računalima i na mobilnim uređajima. Prilikom izrade izvješća oslanjamo se na vlastito iskustvo i Googleove analize – sve s ciljem da se postigne najveća moguća upotrebljivost za kupca (UX).

Nakon dobrog audita stranice, vrijedi čim prije provesti promjene. To je korisno ne samo za korisnike, nego i za tražilice – bolja upotrebljivost znači bolju poziciju na Googleu! Optimizirajte web stranicu već danas! Optimizirajte web stranicu već danas!

Dopustite da vam pomognemo! Redovita ažuriranja, objavljivanje novih sadržaja na blogu, mijenjanje galerija proizvoda ili upravljanje online trgovinom – ovo je samo početak stvari o kojima možemo brinuti. Želimo skinuti dio tereta s vas i vaših zaposlenika kako biste se mogli usredotočiti na najvažnije stvari.

Želite li promijeniti nešto na vašoj web stranici, ali ne znate kako? Nudimo našu pomoć i savjete! Zamjena grafike ili tekstova, dodavanje novih funkcionalnosti (npr. obrasci, aplikacije, kalendar) ili uređenje izbornika. Nemojte gubiti vrijeme.

Nađite se među prvim rezultatima Google pretraživanja. SEO pozicioniranje je ponuda za male, lokalne tvrtke i velike trgovine koje žele biti ispred konkurencije i povećati prodaju.