Falsificiranje službenog prijepisa sjednice Gradskog vijeća Rijeka

Falsificiranjem službenog tonskog prijepisa sjednice Gradskog vijeća, lažnim optužbama o kršenju Poslovnika, izbacuje se gradski vijećnik uz disciplinsku mjeru zabrane dolaska na iduće dvije sjednice.

‘Imam video dokaz da mi je najprije izrekao mjeru zabrane dolaska na dvije sjednice, a tek nakon toga sam mu rekao da je smeće. A tvrdio je da me je kaznio zbog toga što sam mu rekao da je smeće. Uostalom, ta disciplinska mjera ne postoji. Zato je pobrisao tonski zapis jer je lagao’, tvrdi Hrvoje Burić

Od rujna prošle godine ukazujemo na potrebu naplate duga komunalne naknade prema 3. maju. Radi se o oko 20 milijuna kuna. Tražili smo da se pokrene postupak naplate potraživanja. Tada nas gradonačelnik nije poslušao, već sada pokreće prisilnu naplatu prema Uljaniku i 3. maju. Da je to učinio u rujnu prošle godine, danas bi u proračunu bilo 20 milijuna kuna više. A to se neće dogoditi zbog nesposobnosti i neznanja. Eto, koliko je gradonačelnik nesposoban i ne zna upravljati financijama, ocijenio je Burić.

Članak: Novi list

Related Posts